| LORDI | |
|
+9Mr.Cookie Pašík Darth_Olda Matthew Annet Shawlee Verner panda Mikael69 13 posters |
|
Koho máte z Lordi nejradši? | Mr.Lordi(vokály) | | 17% | [ 1 ] | Awa(klávesy) | | 0% | [ 0 ] | Ox(baskytara) | | 33% | [ 2 ] | Amen(kytara) | | 33% | [ 2 ] | Kita(bicí) | | 17% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 6 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Annet hooligan
Poeet p?íspivku : 271 Age : 34 domov : prag 8 Registration date : 26. 09. 06
| |
| |
Darth_Olda hooligan
Poeet p?íspivku : 233 Age : 34 domov : Gbely, vedle zeliho to je ten barak co ma sjety gumy a zadny predni sklo Registration date : 01. 12. 06
| Předmět: Re: LORDI Fri 1 Dec - 23:03 | |
| je to srackaaaaaaaaaaaa nejvetsi pride mi, ze uz jen par lidi ze sext a gecka ma dobrej styl v muzice skoro vsichni ted poslouchaj takovy desny picoviny ze se az sam divym stydte se nemusite bejt za kazdou cenu originalni tyvole poslouchejte to co se vam libi a ne to co zrovna leti lordi sou senilni obludy a sou znami asi tak pul roku dobry sou treba OK go, to je muzika ne nejaky jesterky co hrajou radoby rock | |
|
| |
Annet hooligan
| Předmět: Re: LORDI Fri 1 Dec - 23:06 | |
| no, nechtela jsem bejt tak uprimna, ale vlastne jo....ale jen je nech, jestli se jim to fakt libi, tak je to ok | |
|
| |
Mikael69 hooligan
Poeet p?íspivku : 294 Age : 34 domov : Hell Registration date : 25. 06. 06
| Předmět: Re: LORDI Sat 2 Dec - 21:42 | |
| Drahž Olyne,to že ty si nám vyměk neznamená,že to co posloucháme my sou sračky víš?Zamysli se nad tim co posloucháš,cos poslouchal a co vo těch skupinach povídáš teď a pak si řekni kdo poslouchá to co zrovna letí jo? | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
Poeet p?íspivku : 233 Age : 34 domov : Gbely, vedle zeliho to je ten barak co ma sjety gumy a zadny predni sklo Registration date : 01. 12. 06
| Předmět: Re: LORDI Sat 2 Dec - 21:48 | |
| vyměk ?? ja posloucham porad to samy co sem vzdycky poslouchal a alespon nejsem takovej drson jako ty abych si psal nazvy skupin na ucebnice lordi sem nikdy neposlouchal protoze se mi to nikdy nelibilo a pac se mi to hnusi zpevak nema hlas a ta muzika je taky dost pochybna leda tak ty bubny a sem tam basa jinak je to pekna srajda pamatuju na doby kdy si poslouchal metallicu a vsude hlasil jakej to je narez a nedavno sem slysel jak si rikal ze je to sracka a nebyt petra tak nevis co to je metal ale to tady ted nebudu resit proste mi jen pride ze vetsina lidi ztratila pojem o slove dobra muzika tot vse | |
|
| |
Mikael69 hooligan
| Předmět: Re: LORDI Sat 2 Dec - 23:33 | |
| já nevim kdo poslouchal Cannibal corpse a teď vo nich říká že sou to kokoti...říkal jsem že NOVÝ songy vod Metallicy nejsou to co to bylo před tim.To že sem si na skripta napsal jména svejch oblíbenejch skupin neni to že bych byl jak ty říkáš "drsoň",je to 1)poznávací znak,páč ty starý skripta mi nějaká dobrá duše čorla a za 2)je něco špatnýho na tom,napsat si na skripta názvy oblíbenejch skupin?Víš,ono dobrá muzika je věc SUBJEKTIVNÍ tak se laskavě nenavážej do názoru ostatních jo?My tu taky nekritizujeme tvoje oblíbený skupiny jo?Spamuj si jiný fórum.S tim tvym nebejt Petra se di taky naložit jo?V tý době sem si to nemoh stáhnout sám ale líbilo se mito,každej se k tomu nějak musel dostat,já se k tomu holt dostal přes Petra. | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
| Předmět: Re: LORDI Sun 3 Dec - 0:28 | |
| CC sou kokoti porad a porad je posloucham a rikam to o nich od zacatku hrajou dobre ale sou to kreteni vozraly noa? stema skriptama kecy v kleci poznavaci znak- co to kecas hloupa vymluva nic spatnyho to neni ale je to pekny pozersti do mych oblibenych skupin se klidne navazej pokavad ktomu prilozis nejakej inteligenti argument ty my mas co rikat o spamu viz. mistnost LOL a ktem kecum o stahovani pres Petu... fakt vyborna vymluva na "cloveka" co poslouchal scooter | |
|
| |
Mikael69 hooligan
| Předmět: Re: LORDI Sun 3 Dec - 10:35 | |
| já nevim kdo tady má kecy v kleci....a topic LOL byl založenej kvůli někoma podnětům.Já se do tvejch oblíbenjch skupin navážet nebud,nemám k tomu potřebu narozdíl od někoho.A ty starý skripta mi nějakej zmrd bez keců čornul víš?Když něco nevim,držim hubu.Jo a neni to pozérství,děláš jak kdybs tomu slovu rozuměl... | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
| Předmět: Re: LORDI Sun 3 Dec - 13:37 | |
| jenze ja tomu slovu narozdil od nekoho rozumim jinak bych to nepsal, navic se do nikoho nenavazim ja jsem jen psal, ze je to sracka podle me a ze se mi to vubec nelibi a to neni navazeni btw. me taky nekdo ukrad starou franinu1 a na novou si nepisu nazvy skupin abych byl drsnej a pak se nevymlouvam ze je to kuli tomu abych vedel ze je moje to sou jen vymluvy | |
|
| |
Mikael69 hooligan
| Předmět: Re: LORDI Sun 3 Dec - 14:17 | |
| jak myslíš no....vono na tu fráninu by se to i blbě psalo viď?Já bych to tu přestal rozmatlávat,pynd to tui smaže a hotovo | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
| Předmět: Re: LORDI Sun 3 Dec - 15:02 | |
| to je rozumny | |
|
| |
Mikael69 hooligan
| Předmět: Re: LORDI Sun 3 Dec - 15:54 | |
| sme přece celkem rozumný lidi,tak proč se nedohodnout | |
|
| |
Pašík hooligan
Poeet p?íspivku : 277 domov : ??? Registration date : 03. 12. 06
| Předmět: Re: LORDI Sun 3 Dec - 20:57 | |
| Prosil bych presunuti do sekce Offtopic, tohle neni hudba... | |
|
| |
Shawlee sběratel fotrů
Poeet p?íspivku : 932 Age : 34 domov : Toyota Arena Registration date : 28. 06. 06
| Předmět: Re: LORDI Sun 3 Dec - 21:53 | |
| pando ty tvrde admine kde si, kdyz si zadan ??? | |
|
| |
panda F3N admin
Poeet p?íspivku : 976 Age : 34 domov : last.fm Registration date : 23. 06. 06
| Předmět: Re: LORDI Sun 3 Dec - 22:28 | |
| Přesouvat ani mazat hádku nebudu. Buďto to tu bude o Lordi (OT se smázne), nebo si založte jinej topic v příslušný sekci. | |
|
| |
Pašík hooligan
| Předmět: Re: LORDI Sun 3 Dec - 23:32 | |
| - panda napsal:
- Přesouvat ani mazat hádku nebudu. Buďto to tu bude o Lordi (OT se smázne), nebo si založte jinej topic v příslušný sekci.
Asi ste me spatne pochopili, tady nejde o hadku, ale o to, ze Lordi nemaj co spolecnyho s muzikou | |
|
| |
Mr.Cookie návštěvník
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 04. 12. 06
| Předmět: Lordi???? Mon 4 Dec - 0:22 | |
| | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
| |
| |
Annet hooligan
| Předmět: Re: LORDI Sun 10 Dec - 23:53 | |
| nevim nevim..stejne se hosi nikdy nedohodnem, tak bysme to mohli nechat plavat a zabyvat se nejakym spolecnym nepritelem-kdyz uz za kazdou cenu potrebujeme nekoho zrubat | |
|
| |
Mikael69 hooligan
| Předmět: Re: LORDI Mon 11 Dec - 0:03 | |
| | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
| Předmět: Re: LORDI Mon 11 Dec - 1:15 | |
| proste lordi sou dementi a dal uz bych to neresil | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
| Předmět: Re: LORDI Mon 11 Dec - 1:16 | |
| prosim o pridani moznosti : NIKOHO do hlasovaci tabulky | |
|
| |
Bobsh F3N moderátor
Poeet p?íspivku : 1224 Age : 35 domov : ano Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: LORDI Tue 19 Dec - 14:56 | |
| | |
|
| |
Annet hooligan
| Předmět: Re: LORDI Tue 19 Dec - 17:00 | |
| | |
|
| |
Pašík hooligan
| Předmět: Re: LORDI Tue 19 Dec - 17:53 | |
| [quote="Bobshnešahat na béčkový horory!!! zná někdo špičkové dílo From tusk till Dawn od Tarantina?? libovka [/quote] Ne, ale jestli mas , prines a zuctujeme spolu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: LORDI | |
| |
|
| |
| LORDI | |
|