| Avantgarda | |
|
+4keetcha Darth_Olda Bobsh Pašík 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Pašík hooligan
Poeet p?íspivku : 277 domov : ??? Registration date : 03. 12. 06
| Předmět: Avantgarda Mon 15 Jan - 0:13 | |
| Tak lidi, co mate a co znate? Rad se priucim, priposlechnu a pripalim | |
|
| |
Bobsh F3N moderátor
Poeet p?íspivku : 1224 Age : 35 domov : ano Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 0:22 | |
| tady bych se chtěl přiučit spíš já... líbí se mi to ale nic moc o tom nevim znam akorát klasiku Carnivaly, pak Solefald a pár dalších skupin ze Sparku, kterej je na tyhle odnože extrémně nedostačující... ale jinej použitelnej časák o metalu u nás neni... | |
|
| |
Pašík hooligan
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 0:28 | |
| Tak u me bodjou Wormfood. Frantici, surrealismus, devky a chlast. Spisi soundtrack, nez klasicky CD, ale Vieux pedophiliae je klasika, pri ktery mas pocit, ze ti vyjebou mozek z hlavy. Karnevaly sou lasika, neco extremnejsiho sou The crinn, mam jenom miniCD, ale co stihnou za 15 minut by jiny delali 15dni. Nekdo to nazval suicide core. Asi se podrezavaj strunama, co ja vim. No, pak by tu mohli bejt uvedeny Avigrus, avantgarde gothic. Myslite ze znate zenskej vokal? Takovejhle rozsahn nema zadna jina. Slyseli ste hlasovy salta? Vykruty? ne? tak potom muzete jeste hlas nakopat do pradele. Nemuzete minout, je gygyntickej. | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
Poeet p?íspivku : 233 Age : 34 domov : Gbely, vedle zeliho to je ten barak co ma sjety gumy a zadny predni sklo Registration date : 01. 12. 06
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 0:34 | |
| je nutnost metalu nebo jakakoliv avantgarda ? | |
|
| |
Bobsh F3N moderátor
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 0:58 | |
| berem cokoliv | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
Poeet p?íspivku : 233 Age : 34 domov : Gbely, vedle zeliho to je ten barak co ma sjety gumy a zadny predni sklo Registration date : 01. 12. 06
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 1:01 | |
| tak Hoffman Wolf a Moby to bych rek ze je dost dulezity | |
|
| |
Bobsh F3N moderátor
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 1:03 | |
| Hoffman? no tak jeho Vltava je fakt něco!! a Moby je spíš dekadence | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 1:30 | |
| - Bobsh napsal:
- Hoffman? no tak jeho Vltava je fakt něco!! a Moby je spíš dekadence
neňyyyyyy Moby unt Debbie Harris a song New York New York je fakt bomba | |
|
| |
keetcha závislák
Poeet p?íspivku : 730 Age : 35 domov : Rybniczek Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 18:27 | |
| Ehm kucí co znamená "avantgarda"? | |
|
| |
Bobsh F3N moderátor
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 18:31 | |
| zmagořilost? svym způsobem by se to dalo tak říct | |
|
| |
Verner sběratel fotrů
Poeet p?íspivku : 777 Age : 34 domov : Kobylisy pyčo! Registration date : 01. 08. 06
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 18:37 | |
| zmagořilost? mam tip... Leoš Mareš | |
|
| |
Bobsh F3N moderátor
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 18:47 | |
| prosim rozlišovat mezi avantgardou a dekadencí! | |
|
| |
Pašík hooligan
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 19:31 | |
| Avantgara vychazi z muziky, a dela ji protiklad, nemuze bez klasiky existovat. A jak ji poznas? no vetsinou netradicnima "melodiema" nebo skladatelskejma postupama, sem treba videl sampler, ale s absolutne vymazanou pameti, a vono to hraje. Narez. nebo stric sluchatka do diry na mikrofon a mlatis s nima vo ruzny veci, taky zajimavy. A husty je jeste hrani na prazdenj gramofon. Praktikujou žaponci. | |
|
| |
Pašík hooligan
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 19:35 | |
| No, tak dlasi skupina, Subterean masquerade. Amici. Blues, jazz, domm, death. A jeste neco, je toho fakt hrozne moc, kazdopadne tam zpiva zpevak Novembers doom (novy CD prave vyslo). Jemna muzika s drsnym vokalem, mozna bych to i nazval komornim deahem. Ale zase necekejte moc kytar, vc spanelek. Rek bych, ze je tam i velkej prvek art rocku 70´s a psychedelie 60´s. Ale duse je jazzova.
Mars volta. Staci vam, ze to je 14 lidi? Zpevak zpevacka, prechod mezi nima nenajdete, pusobej jako jeen organismus, dokonale sehranej. Par kytar, tusim 2basy. Housle, saxofon, trubky, 2klavesy, sampler, bici. Vsechno v jednom, Muzika uyavrena, dost lidi si vo ni vylame zuby a neprojdou barierou silenosti. Ale pak vas vezme ocean. Naprosto carovny dila. Snad bych to prirovnal k surrealisticke basni, do niz tahal Tzara pismenka z klobouku. | |
|
| |
Pašík hooligan
| Předmět: Re: Avantgarda Mon 15 Jan - 19:37 | |
| - Darth_Olda napsal:
- je nutnost metalu nebo jakakoliv avantgarda ?
ne, brzo budu davat i elektro, no a pokud imaginace da, tak i audiovisual | |
|
| |
panda F3N admin
Poeet p?íspivku : 976 Age : 34 domov : last.fm Registration date : 23. 06. 06
| |
| |
Pašík hooligan
| Předmět: Re: Avantgarda Tue 16 Jan - 18:29 | |
| Tak teď mi tu hrajou UnXpect. Pro kamaráda nejlepší deska minulýho roku. Nevim, jestli to mám brát až tak, ale je to vážně skvělý. Ženskej vokál prolnutej s mužskym, chorály, blackovy rify, metalcore. Opera, housle, jazz. Vsehno protrepat, nemichat. A servirovat olivkou naditou šnekem. Mňamky | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
| Předmět: Re: Avantgarda Tue 16 Jan - 23:41 | |
| - Pašík napsal:
- Tak teď mi tu hrajou UnXpect. Pro kamaráda nejlepší deska minulýho roku. Nevim, jestli to mám brát až tak, ale je to vážně skvělý. Ženskej vokál prolnutej s mužskym, chorály, blackovy rify, metalcore. Opera, housle, jazz. Vsehno protrepat, nemichat. A servirovat olivkou naditou šnekem. Mňamky
a jako tresnicka na dortu solo na motorovou pilu *MUCK* btw. todle je ZLO http://www2.memenet.or.jp/~ken/hello_g/zappa_big.jpg | |
|
| |
Bobsh F3N moderátor
| Předmět: Re: Avantgarda Tue 16 Jan - 23:53 | |
| no jo Frankie je taky svym způsobem avantgarda... obvzlášť song Don't eat yellow snow... | |
|
| |
Darth_Olda hooligan
| Předmět: Re: Avantgarda Wed 17 Jan - 0:14 | |
| - Bobsh napsal:
- no jo Frankie je taky svym způsobem avantgarda...
obvzlášť song Don't eat yellow snow... taky asi cuci na jackass | |
|
| |
Bobsh F3N moderátor
| Předmět: Re: Avantgarda Wed 17 Jan - 0:20 | |
| asi jo... tohle je text:Dreamed I was an Eskimo (Bop-bop ta-da-da bop-bop Ta-da-da) Frozen wind began to blow (Bop-bop ta-da-da bop-bop Ta-da-da) Under my boots 'n around my toe (Bop-bop ta-da-da bop-bop Ta-da-da) Frost had bit the ground below (Boop-boop aiee-ay-ah!) Was a hundred degrees below zero (Booh!) (Bop-bop ta-da-da bop-bop Ta-da-da) And my momma cried: Boo-a-hoo hoo-ooo And my momma cried: Nanook-a, no no (no no . . . ) Nanook-a, no no (no no . . . ) Don't be a naughty Eskimo-wo-oh (Bop-bop ta-da-da bop-bop Ta-da-da) Save your money: don't go to the show Well I turned around an' I said: HO HO (Booh!) Well I turned around an' I said: HO HO (Booh!) Well I turned around an' I said: HO HO An' the Northern Lites commenced t' glow An' she said (Bop-bop ta-da-da bop . . . ) With a tear in her eye: WATCH OUT WHERE THE HUSKIES GO AN' DON'T YOU EAT THAT YELLOW SNOW WATCH OUT WHERE THE HUSKIES GO AN' DON'T YOU EAT THAT YELLOW SNOW na požádání pošlu mp3 | |
|
| |
Pašík hooligan
| Předmět: Re: Avantgarda Wed 17 Jan - 18:13 | |
| Ja sem vzdycky rikal, ze Zappa je vilekan, ale ze az takovej? | |
|
| |
Abalas F3N moderátor
Poeet p?íspivku : 1012 domov : paby... nebo pam... Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: Avantgarda Wed 17 Jan - 21:32 | |
| | |
|
| |
panda F3N admin
Poeet p?íspivku : 976 Age : 34 domov : last.fm Registration date : 23. 06. 06
| Předmět: Re: Avantgarda Wed 17 Jan - 21:56 | |
| Možná vylekán | |
|
| |
Pašík hooligan