[16:58] kafkova: Pepo prosím tě můžu nějak zjistit kdo mi dal na blog komentář nebo ne? Já jsem totiž napsala něco ne moc pěknýho jedný holce a teď se bojim aby mě nezavřeli! [16:59] kafkova: :-D [16:59] kafkova: Odepiš! jde to zjistit? [17:03] Josh: co si napsala ? [17:04] Josh: jestli "SIEG HEIL" nebo "HEIL HITLER!!!" Tak to te zavrit muzou,ale jestli "TY KRAVO BLBA",tak ne
Hrochy maniak
Poeet p?íspivku : 320 Age : 37 domov : nakej by se nasel Registration date : 11. 03. 07
Předmět: Re: Vtipky Fri 11 May - 20:49
Red Devil znamyyyy, staryyyyy, ale nejvic prudiciiii kdo je kafkova? teda krome blodynky (dejte link na FOTO, nechci POPIS jako kdysi )
Hrochy maniak
Poeet p?íspivku : 320 Age : 37 domov : nakej by se nasel Registration date : 11. 03. 07
Héééj parchantee!!! Tenhel příspěek tu ještě nebyl dkyž sjme odesílal ten muj To nemá cenuuu hrochy mě předběěěh!!! Myslel sem ajk budu originální a ona mu to antálie taky poslala
Shawlee sběratel fotrů
Poeet p?íspivku : 932 Age : 34 domov : Toyota Arena Registration date : 28. 06. 06
Osmiletá holčička, která si v městečku Ottawě ve státě Illinois koupila u McDonalds Happy Meal, dostala jídlo ještě více "happy", než očekávala. Obsahovalo totiž marihuanu. A aby to měla dívenka ještě lehčí, přibalili jí rovnou i dýmku a zapalovač. Vše si tam podle policie "odložil" sedmnáctiletý zaměstnanec restaurace.