| Vtipky | |
|
+19Jenny Darth_Olda Pašík Matthew JSnake Annet love.linkinpark EasyShare Josh Al Pacino Verner juanez Bobsh Sawdam Mikael69 keetcha Abalas panda Shawlee 23 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Pašík hooligan
Poeet p?íspivku : 277 domov : ??? Registration date : 03. 12. 06
| Předmět: Re: Vtipky Tue 27 Nov - 18:47 | |
| To byl ohromnej pruser tohleto Topolanek si nenechal libit nasi kostickovanou vlajku... | |
|
| |
Josh závislák
Poeet p?íspivku : 673 Age : 34 domov : Praha Registration date : 08. 08. 06
| Předmět: Re: Vtipky Wed 28 Nov - 18:08 | |
| | |
|
| |
panda F3N admin
Poeet p?íspivku : 976 Age : 34 domov : last.fm Registration date : 23. 06. 06
| Předmět: Re: Vtipky Sat 1 Dec - 17:06 | |
| tahle histrorka se (prý) udála nedaleko pobřeží Newfoundland v říjnu 1995 Kanaďané: "Prosím, odkloňte Váš kurz o 15 stupňů směrem na jih, abyste se vyhnuli kolizi." Američané: "Doporučuji, abyste Vy odklonili Váš kurz o 15 stupňů na sever, abyste předešli kolizi." Kanaďané: "Zamítnuto. Vy musíte odklonit kurz o 15 stupňů na jih, abyste předešli kolizi." Američané: "Tady je Kapitán americké námořní lodi. Znovu opakuji - odkloňte Váš kurz." Kanaďané: "Zamítnuto. Opakuji - VY MUSÍTE odklonit kurz." Američané: "Tady je letadlová lod USS Lincoln - Atlantická námořní flotila Spojených Států. Jsme doprovázeni třemi torpédoborci, třemi křižníky s plnou leteckou podporou. Trvám na tom, abyste VY změnili kurz o 15 stupňů severně. Opakuji, 15 stupňů na sever nebo počítejte s opatřeními, která zajistí bezpečnost naší skupiny." Kanaďané: "My jsme maják. Čekám Vaši odpověď..." Docela i věřim tomu, že se to fakt stalo | |
|
| |
Josh závislák
| Předmět: Re: Vtipky Sat 1 Dec - 18:20 | |
| http://pl.youtube.com/watch?v=eHTIBlaxhf0&feature=relatedhttp://www.novinky.cz/clanek/128029-ostrihej-se-nebo-nechod-do-skoly-slysel-zak.htmlChlap stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýna a mile se usmívá... Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka... Přesto jde k ní a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká: "Omlouvám se, ale my dva se známe??" Ona na to: "Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš budete otec jednoho z mých dětí..." Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný: "Sakra," říká "to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé pánské jízdy den předtím, než jsem se oženil?? Ta, kterou jsem ošukal na kulečníkovým stole, zatímco mě vožralej kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatýho celeru???" "Ne," odpoví žena, "já jsem třídní vašeho syna..." | |
|
| |
Hrochy maniak
Poeet p?íspivku : 320 Age : 37 domov : nakej by se nasel Registration date : 11. 03. 07
| Předmět: Re: Vtipky Mon 3 Dec - 1:13 | |
| | |
|
| |
keetcha závislák
Poeet p?íspivku : 730 Age : 35 domov : Rybniczek Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: Vtipky Mon 3 Dec - 1:40 | |
| | |
|
| |
Abalas F3N moderátor
Poeet p?íspivku : 1012 domov : paby... nebo pam... Registration date : 24. 06. 06
| |
| |
Josh závislák
| Předmět: Re: Vtipky Mon 3 Dec - 19:00 | |
| prijde chlap domu a rika zene: " dneska sex nebude, jsem unavenej jen mi ho vykouris." a zena na to: "ja jsem taky unavena, tak si ho vyhon do hrnecku a ja to rano vypiju." Pri soulozi si zniceho nic zena uprdne.Chlap se na ni vycitave podiva a pta se co to melo znamenat.To nic to byl jen vetricek.Za chvili se zena pocura.A to ma byt zas co?Pta se chlap.To byl jen malej desticek,odpovida.Chlap si nad ni klekne vysere se ji na prsa a povida:Ja ti na to v takovem pocasi seru! Na babičku přijdou dny, a tak říká dědovi, aby si udělal dobře.Tak děda zajde k ledničce, otevře ji, vezme pivo a vypije ho.Babičce to nedá, a tak mu znovu říká, aby si udělal dobře.Děda zase jde k ledničce a zase vypije pivo.Babička už to nevydrží, svlékne se, klekne na všechny čtyři a řekne: "Dědo, udělej si dobře."Dědek j?sedne na hřbet, plácne ji přes zadek a volá: "K ledničce!" | |
|
| |
Abalas F3N moderátor
Poeet p?íspivku : 1012 domov : paby... nebo pam... Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: Vtipky Mon 3 Dec - 19:03 | |
| hele Joshi to si jako chtěl nejdřív otestovat reakci na tyhle džouky než si to sem hodil? (před dvěma minutama mi to samý posílal po icq) | |
|
| |
Josh závislák
| Předmět: Re: Vtipky Mon 3 Dec - 23:04 | |
| | |
|
| |
panda F3N admin
Poeet p?íspivku : 976 Age : 34 domov : last.fm Registration date : 23. 06. 06
| Předmět: Re: Vtipky Mon 3 Dec - 23:51 | |
| | |
|
| |
keetcha závislák
| Předmět: Re: Vtipky Tue 4 Dec - 0:03 | |
| | |
|
| |
Verner sběratel fotrů
Poeet p?íspivku : 777 Age : 34 domov : Kobylisy pyčo! Registration date : 01. 08. 06
| Předmět: Re: Vtipky Wed 5 Dec - 14:43 | |
| ta holka je docela trapka ale pejsek je libovej | |
|
| |
keetcha závislák
| Předmět: Re: Vtipky Wed 5 Dec - 15:21 | |
| | |
|
| |
Jenny hooligan
Poeet p?íspivku : 268 Registration date : 20. 01. 07
| Předmět: Re: Vtipky Wed 5 Dec - 16:31 | |
| lol, co to proboha je??? jedno lepší než druhý... | |
|
| |
Josh závislák
| Předmět: Re: Vtipky Wed 5 Dec - 18:38 | |
| | |
|
| |
keetcha závislák
| Předmět: Re: Vtipky Wed 5 Dec - 21:32 | |
| ROFL kam na to chodíš? | |
|
| |
keetcha závislák
| Předmět: Re: Vtipky Thu 6 Dec - 0:08 | |
| | |
|
| |
Josh závislák
| Předmět: Re: Vtipky Fri 7 Dec - 2:05 | |
| | |
|
| |
Josh závislák
| Předmět: Re: Vtipky Sun 9 Dec - 16:59 | |
| Se čtyřmi jeptiškami se zřítí letadlo. Přijdou k nebeské bráně, kde na ně čeká svatý Petr. Dříve, než je pustí do nebe, ptá se první jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že jej pouze viděla. Svatý Petr ji nařídí, aby si v nádobě se svěcenou vodou vypláchla oči. Ptá se druhé jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že ano, ale pouze rukou. Sv. Petr jí nařídí, aby si omyla ruku ve svěcené vodě a pustí ji dál. V tom se čtvrtá jeptiška tlačí před třetí a na Petrův dotaz, kam se žene, říká: "Já bych si s dovolením vykloktala dříve, než si v tom sestra Marie umyje prdel..." neco pro keetchu : http://libimseti.cz/baculatakrasa | |
|
| |
keetcha závislák
| Předmět: Re: Vtipky Mon 10 Dec - 19:37 | |
| joshi, to bolí | |
|
| |
Abalas F3N moderátor
| Předmět: Re: Vtipky Mon 10 Dec - 20:09 | |
| | |
|
| |
Josh závislák
| Předmět: Re: Vtipky Wed 12 Dec - 22:20 | |
| | |
|
| |
Josh závislák